Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

LKI Käldman Ltd


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Olimme mukana parantamassa LKI Käldmannin pääkonttorin tiloja, jossa toimistotiloja ja neuvottelutiloja parannettiin akustiikkatuotteilla miellyttävämmäksi työskennellä ja olla.
Kohteeseen tuli Duo-tuotetta, jota käytettiin avoimien tilojen työtilan työpöytiin. DUO sermit katkaisevat äänen liikkumista tilassa ja toimivat samalla myös kiinnityspintoina. Neuvottelutiloihin asennettiin Aalto 3.0 verhoa, joilla saatiin ikkunoista tulevat äänen heijastukset kuriin ja samalla yksityisyyttä palavereihin.

Suunnittelu: Insinööritoimisto Kronqvist Oy
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet