Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

Tarjouspyyntö

Lisää tietoa verhopaketista

Olemme valinneet kankaat kokonaisuuksiin siten, että niiden lähtökohtina ovat akustointiominaisuudet sekä laadukkuus. Kaikista verhoista löytyvät sekä akusto- että paloarvot.

Asennusta vaille valmis -verhopaketti sisältää valmiiksi mittaan ommellut verhot, joissa koukut ovat valmiina paikallaan. Toimitukseen kuuluvat myös valkoiset alumiinikiskot, päätypalat, kiinnikkeet tarpeen mukaan kattoon tai seinään, verholiuút ja asennusohjeet eli ns. täydellinen verhotoimitus.

Verho on yksinkertainen asentaa ja se onnistuu toimitukseen kuuluvilla ohjeillamme jokaiselta.

Tarjouspyyntölomake

Verhot Lisää verho

Tuote*
Kiinnitys*
Valmiin verhon korkeus cm*
Valmiin verhon leveys cm*
Haluttu kiskon mitta cm (jos eri kuin verhon leveys)

Huomioitavaa mittoja annettaessa

Huomioi halutessasi siivousvara valmiin verhon korkeudessa. Siivousvara on yleensä 3-10 cm lattiapinnasta Tiedoksi: Valmiin verhon leveys on noin 1.4 kertaa ilmoittamanne leveys, jolloin verho on aaltoilevassa muodossa (poimutettuna) ja näin saavutetaan hyvä akustoiva lopputulos.

Yhteystiedot

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*


x
Ota yhteyttä

Aalto 3.0

Aalto 3.0 akustoverho on hyvä vaihtoehto, kun halutaan käyttöön laaja värikartta ja vaatimustaso on korkeampi. Kankaat ovat erittäin laadukkaita ja kulutuksenkestäviä. Ne täyttävät julkisten tilojen vaatimukset kaikilta osin. Verho soveltuu hyvin myös, kun halutaan jakaa tilaa.
Verho valmistetaan aina tilaan sopivaksi mittojen mukaan. Verhotoimitus toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen valkoiset alumiinikiskot, kiinnikkeet ja tarvikkeet ym. Käyttökohteina ovat kaikki julkiset tilat ja yksityiskodit.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AAVA
Tuotenimike Aalto 3.0
Vakiokoko Vapaasti suunnitelmien mukaan
Leveydet 300cm
Kangas 100% polyesteri
Värit Katso esite
Absorbointiluokka Katso esite
Paloluokitus EN13773 class 1 (addict)
Sertifikaatit Katso esite


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!