Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Acoustic fabric

Akustiikkakangas (Acoustic fabric) on erinomainen tuote, kun rakennetaan rimakattoja tai seiniä, tai halutaan valmistaa itse esim. akustoivia verhoja. Acoustic fabric tuotteella saadaan samalla rimojen taakse yksivärinen tausta ja akustoivaa pintaa. Kyseistä kangasta on helppo käsitellä ja leikata. Acoustic fabric tuotteella on myös hyvät akustoivat ominaisuudet kankaana. Tuotetta löytyy useassa eri värissä. Tuotetta saa halutun m2 määrän tai vaikka kokonaisissa rullissa.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AAVA
Tuotenimike Acoustic fabric
Vakiokoko Haluttu mitta tai kokonainen rulla
Leveydet 200cm ja 300cm
Kangas 100% puuvilla
Värit Katso esite
Absorptioluokka Katso esite
Paloluokitus EN 13373-C1, Önorm-B1-Q1-TR1, DIN 4102 B1 (palokäsittely ei ole vedenkestävä vaan käsittely uusitaan pesun jälkeen)


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!