Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Aalto 5.0

Aalto 5.0 akustoverho on vankka (paino 725g/m2) ja laadukas vaihtoehto kun halutaan akustoida tehokkaasti verhoilla. Verho soveltuu monenlaiseen akustointiin. Verho on kestävä, vahva ja hyvät akustiset ominaisuudet omaava. Tämä on erittäin suosittu kangas juuri näiden ominaisuuksien vuoksi.
Kangas on erittäin laadukas ja kulutuksenkestävä ja täyttää julkisten tilojen vaatimukset kaikilta osin. Verho soveltuu hyvin myös, kun halutaan jakaa tilaa.
Verho valmistetaan aina noin 1,4m leveänä, ja näitä verhoja oltava riittävästi halutulle leveydelle. Verhotoimitus toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen valkoiset alumiinikiskot, kiinnikkeet ja tarvikkeet ym. Käyttökohteina ovat esim. studiot, koululuokat, toimistot, teatterit ym.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AAVA
Tuotenimike Aalto 5.0
Vakiokoko Vapaasti suunnitelmien mukaan
Leveydet 140cm
Kangas 100 % Villa
Värit Katso esite
Absorbointiluokka Katso esite
Paloluokitus SS-EN 1021-2:1994
Sertifikaatit Katso esite


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!