Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

Tarjouspyyntö

Lisää tietoa verhopaketista

Olemme valinneet kankaat kokonaisuuksiin siten, että niiden lähtökohtina ovat akustointiominaisuudet sekä laadukkuus. Kaikista verhoista löytyvät sekä akusto- että paloarvot.

Asennusta vaille valmis -verhopaketti sisältää valmiiksi mittaan ommellut verhot, joissa koukut ovat valmiina paikallaan. Toimitukseen kuuluvat myäs valkoiset alumiinikiskot, päätypalat, kiinnikkeet tarpeen mukaan kattoon tai seinään, verholiuut ja asennusohjeet eli ns. täydellinen verhotoimitus. Huom. Purjerenkailla toimitetuissa verhoissa ei mukana verhotankoa.

Verho on yksinkertainen asentaa ja se onnistuu toimitukseen kuuluvilla ohjeillamme jokaiselta. Huomioi verhon korkeutta mitattaessa haluamasi siivousvara. Yleisesti käytetty siivousvara 2cm.

Tarjouspyyntölomake

Verhot Lisää toinen verho


Verho 1
Tuote*

Valmiin verhon leveys on noin 1.4 (tai 1.8) kertaa ilmoittamanne leveys, jolloin verho on aaltoilevassa muodossa poimutettuna ja näin saavutetaan hyvä akustoiva lopputulos.

1.41.4
1.8 wave1.8 wave
1.8 purjerengas1.8 purjerengas

Malli* i
Kiinnitys*
Valmiin verhon korkeus cm*
Valmiin verhon leveys cm*
Haluttu kiskon mitta cm (jos eri kuin verhon leveys)

Lisätietoa

Yhteystiedot

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*


x
Ota yhteyttä

Aalto 4.0

Aalto 4.0 akustoverho on vankka ja tehokas vaihtoehto, kun halutaan akustoida laadukkaasti ja tarvitaan 100% pimentävä (Blackout) ominaisuus. Verho soveltuu monenlaiseen akustointiin. Verho on kestävä, vahva ja akustiset ominaisuudet omaava. Tämä on erittäin suosittu akustoiva kangas, kun halutaan samalla pimentää tilaa.
Verho valmistetaan aina tilaan sopivaksi mittojen mukaan. Verhotoimitus toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen valkoiset alumiinikiskot (saatavana myös mustana), kiinnikkeet ja tarvikkeet ym. Käyttökohteina ovat esim. studiot, koululuokat ja yksityiskodit ym.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AAVA
Tuotenimike Aalto 4.0
Vakiokoko Vapaasti suunnitelmien mukaan
Kangas 100% polyesteri
Värit Katso esite
Absorptioluokka D
Paloluokitus Kyllä


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!