Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Soft taittoverho

Soft taittoverho on ääntä akustoiva verho monenlaisiin tiloihin, joissa halutaan parantaa tilan akustiikkaa. Tiloissa, joissa tarvitaan akustisesti erilaisia olosuhteita eri aikoina pitäisi olla joustava akustoinnin suhteen. Tämä verho toimii loistavasti tällaisissa tiloissa.

Kyseinen verho toimii myös erinomaisesti tilanjakajana eri tilojen välillä, ja näin on helppo muodostaa pienempiä tiloja, joissa työskentelyrauha paranee. Verhon vaimentava ominaisuus on paljon parempi kuin tavallisen kankaan tai verhon. Verho toimii hyvin esim. kouluissa, konserttisaleissa, toimistoissa ym.Soft akustoiva taittoverho koostuu kestävästä ulkokankaasta ja kankaan sisällä lokeroissa on ääntä absorboivat mineraalivilla levyt. Kangasta on saatavilla useissa väreissä. Verhon paksuus on 25mm, leveys 140cm vakiokokoisena. Max korkeus on enintään 300cm. Kasattuna 140 cm:n verho menee 15cm tilaan.

Asennus tapahtuu vankkaan kiskojärjestelmään, joka voi olla seinällä tai katossa. Verhoja voidaan koota peräkkäin.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AAVA
Tuotenimike Soft taittoverho
Korkeudet Max 3000mm
Leveydet 1400mm
Paksuus 25mm
Kangas Esmeralda ja Ivar
Värit Esmeralda värikartan värit ja Ivar värikartan vihreä
Absorptioluokka A
Paloluokitus EN 1021-1 (kangas esmeralda)


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!