Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Vaasa Övningskola, Vaasa


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Olimme mukana parantamassa akustiikkaa hienossa ja upeassa Vaasa Övningskolanin tiloissa. Vanha rakennus, jossa luokat ovat korkeita kaipasi remonttia ja panostusta akustiikkaan, jotta tilat olisivat mukavia ja viihtyisiä opiskella ja opettaa. Akustiikkaan haluttiin siis panostaa. Kohteeseen tuli Mollis tuotteita seinille ja kattoon liimattiin Airfelt tuotetta. Ikkunoiden ja osittain seinäpintojen eteen käytettiin myös Aava Aalto 3.0 verhoja. Luokkatiloissa tuolien jalkoihin hankittiin Silent socks kalustesukat. Väreinä tiloissa haluttiin käyttää Mollis ja Aava tuotteissa värejä, jotka toimivat yhdessä tilojen muiden värien kanssa tasapainossa. Näillä tuotteilla tiloista saatiin tyylikkäitä ja kokonaisuus toimii sellaisena kuin sen halutaan toimivan. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Toivotamme käyttäjille mukavia opetus ja opiskeluhetkiä

Suunnittelu: Design By Hanna K ja Akustiikkapalvelut

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet