Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Olympiastadion


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:Saimme olla mukana upeassa projektissa historiallisella ja poikkeuksellisen kauniilla Helsingin Olympiastadionilla. Olimme akustoimassa Olympiastadionilla upeassa ja erittäin tyylikkäässä Bistro ravintolassa tilaa ekologisella Acoustic Pulp tuotteella, joka on täysin biohajoava. Tuotteena Acoustic Pulp oli erittäin osuva kohteeseen, jossa piti olla ekologinen ja linjakas ratkaisu tiloihin, jossa muutenkin on käytetty erittäin tyylikästä designia historia huomioiden. Tuotteella tehtiin koko Bistron iso pääseinä ja tuotteella saatiin tilaan samalla tyylikästä linjakkuutta akustiikka huomioiden.

Hienoja ja nautinnollisia hetkiä stadionin Bistron ravintolan tiloissa asioiville, niin ruoan kuin urheilun ja muiden tapahtumien merkeissä.

Suunnittelu: Pinto Design
Toteutus: Cone-Ware Oy

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet