Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

HSS media (Vasabladet)


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tässä upeassa kohteessa toimistotilat pävitettiin ja tiloihin tehtiin laadukkailla akustisilla tuotteilla tyylikkäitä kokonaisuuksia. Seinille asennettiin Abstractan Scala Wall ja XL tuotteita ja työtiloihin pöytiin asennettiin Abstractan Sofline pöytäsermejä. Scala Wall ja XL tuotteilla tiloihin saatiin upeasti ilmettä, vaikka itse tilatkin ovat sinänsä jo upeat vanhassa rakennuksessa. Sofline, Scala Wall ja XL tuotteissa käytettiin kankaissa neutraaleja sävyjä, jotka sopivat erinomaisesti tiloihin ja tuovat maanläheisillä sävyillään myös rauhallisuutta tilaan. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Sisustussuunnittelu: Sense studio / Rebecca Sjöblom
Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehdit Rintamäki Viljanen+J Oy
Toteutus: AkustiikkapalvelutJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet