Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Keski-Pohjanmaan kirjapainon konttorin akustointi

Keski-Pohjanmaan kirjapainon konttorin akustointi

Olimme mukana toteuttamassa KPK Kokkolassa heidän toimistotiloissaan tehtyä päivitystä, jossa tiloja muokattiin toimivammiksi ja parannettiin tilojen akustiikkaa eri puolilla.
Kohteessa tehtiin muutamia lasineuvottelutiloja akustoivalla Vertikal lamelliverholla, jolloin tilat pysyvät muokattavina, mutta kaiku ja yksityisyys lasipintaisissa tiloissa saatiin kuriin. Myös valon tuloa tilaan saadaan samalla rajattua. Lisäksi tiloissa tehtiin pimeä nurkkaus akustoivalla Aalto 2.0 pimennysverholla, sekä hiljaisiin huoneisiin laitettiin Flex -tuotetta jokaiselle seinälle, jolloin vaimennus tilassa parani merkittävästi ja keskustelu pienessä tilassa on miellyttävää.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy / Mirkka Stenmark
Toteutus: Akustiikkapalvelut

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet