Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kokkola Industrial Park (KIP)


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tämä upea kohde Kokkola Industrial Park (KIP) toteutettiin Baux tuotteen custom versiolla, jossa levy uritettiin arkkitehdin suunnitelman mukaan. Kyseisellä levyllä akustoitiin koko rakennuksen kerroksien katot. Levyä käytettiin vahvasti lisäksi seinillä ja paikanpäälle rakennetuissa hiljaisissa tiloissa akustoimaan ja tuomaan ilmettä. Asennukset tehtiin T-listaan, joka oli erikoisvärillä maalattu, ja näin se sointuu hienosti Baux levyn luonnollisen sävyn kanssa.
Tuote haluttiin tässä kohteessa pitää Natural pinnalla eli luonnollisena ilman maalausta. Sävy kohteessa sopii erinomaisesti muihin pintoihin ja sisustukseen ja tilat näyttävät tyylikkäiltä ja tuotteen pinta antaa hienosti struktuuria. Baux tuotteet saa tarvittaessa halutussa NCS sävyssä. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita, sekä omaavat tietysti M1 päästöluokan.

Suunnittelu: Kokkolan kaupunginarkkitehti Kristian Biskop
Toteutus: Rakennusliike Antti Salonen OyJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet