Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kiilto Oyj


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme olla mukana upeassa kotimaisessa yrityksessä toimittamassa akustotuotteita täysin uusittuihin pääkonttorin tiloihin. Kohteessa käytettiin Mollis tuotteita ja Baux tiles tuotteita erikokoisina kokonaisuuksina tilojen tarpeen mukaan. Mollis tuotetta käytettiin tyylikkäästi neuvottelutiloissa näyttöseinissä ja toimistoissa antamaan ilmettä ja akustoimaan tiloja. Seinillä olevat Mollis -tuotteet sopivat yrityksen väreihin ja tiloihin erinomaisesti. Mollis toimii ns. hybridtuotteena. Akustoinnin lisäksi se on samalla erinomaisesti toimiva kiinnityspinta.
Baux Tiles-tuotetta käytettiin kohteessa erilaisina kokonaisuuksina antamaan hieman lisäilmettä haluttuihin paikkoihin.

Toivomme kaikille mukavia hetkiä upeissa uusituissa tiloissa.

Suunnittelu: Design ja Arkkitehtitoimisto Kohina
Toteutus: Consti OyjJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet