Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kokkolan kaupunginkirjasto


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Olimme mukana tuotteillamme toteuttamassa tilamuutosta Kokkolan kaupunginkirjastoon. Tiloja uusittiin ja muokattiin uusiin käyttötarkoituksiin toimivammiksi ja samalla parannettiin tilojen akustiikkaa eri puolilla. Kohteessa tehtiin erillisiin huonetiloihin seinille isoja kokonaisuuksia Hexagon tuotteella muutamissa eri väreissä. Hexagon -akustotuote on valmistettu 100% kierrätetystä PET-materiaalista. Lainauspisteeseen asennettiin suuria harmaita akustolevyjä antamaan ilmettä ja vaimentamaan aluetta. Nämä ovat myös kierrätettyä PET-materiaalia. Myös kaikki työpisteet vaimennettiin Silent socks kalustetassuilla.
Toivomme käyttäjille tiloissa rauhallisia hetkiä.

Suunnittelu: Kokkolan kaupunginarkkitehti Kristian Biskop


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet