Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Siltasairaala, HUS


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Saimme toimittaa valtavat määrät Airfelt tuotettamme Siltasairaalaan Helsingin Meilahdessa. Kohteessa tuotteen piti olla lasi ja mineraalivillavapaa tuote, joten sinne valittiin polyesteripohjainen tuote, joka on valmistettu 100% PET- kierrätyspulloista.
Airfelt -tuotteella kohteeseen tuli kattoja, jolloin levyssä oli pintakangas ja lisäksi tuotetta tuli erilaisiin paikkoihin myös piiloon esim. ritilöiden taakse.
Airfelt tuotetta toimitettiin valkoisena ja mustana, sekä myös eri painoisena riippuen paikasta johon levy haluttiin. Kyseisellä tuotteella tiloihin saatiin hyvää akustiikka. Kohteeseen valitut akustolevyt on 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Suunnittelu: AW2 Arkkitehdit Oy
Toteutus: Inlook OyJaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet