Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Ravintola Eevert, Helsinki ja Hyllykallion koulu, Seinäjoki


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Toteutimme peräkkäin Soft -taittoverholla muutamia hienoja kokonaisuuksia Ravintola Eeverttiin Helsingissä ja Hyllykallion kouluun Seinäjoella. Soft -taittoverholla saatiin ja saadaan esimerkiksi ruokailutiloihin rauhaa akustoimalla tilaa kyseisellä tehokkaalla verholla. Verholla saadaan samalla rajattua tilaa siten, että osa tilasta toimii mainiosti myös hieman yksityisempänä tilana. Väreinä kankaissa käytettiin koulussa tummaa sävyä, jossa mahdollinen lika ei näy helposti ja ravintolassa tunnelmaan ja sisustukseen sopivaa väritystä.

Suunnittelu: Akustiikkapalvelut
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet