Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Airfelt TK

Kauttamme saa nyt laadukasta polyesteripohjaista perusakustolevyä suoraan kattojärjestelmiin tai liimattavaksi kattoon tai seinään. Tuote tulee valkoisella pintakankaalla tai halutessa ilman pintakangasta. Ilman pintakangasta tuotella on joko lämmöllä tasaiseksi käsitelty pinta tai käsittelemätön. Käsittelemätöntä tuotetta käytetään usein siten että tuote menee jonkin pinnan alle piiloon. Lämmöllä tasaiseksi käsitelty tuote soveltuu hyvin myös kattoon liimattavaksi.

Airfelt on jämäkkä ja helposti työstettävä polyesteripohjainen perusakustolevy. Airfelt akustiikkalevyn valmistusaine on ekologinen polyesterikuitu. Airfelt on M1 hyväksytty tuote, joka saavuttaa pintakäsittelytavasta riippumatta absorbtioluokan A.

Tuotetta voidaan valmistaa myös asiakkaan toiveen mukaan haluttuun kokoon ja kuutiopainoon. Paksuus jopa 200mm asti ja paino 90kg/m3. Väreinä saatavana myös läpivärjätty musta ja harmaa. Erikoistuotteissa rajoittavana tekijänä on määrä. Pyydä tarjous.

Tuotteidemme valmistusaine on ekologinen polyesterikuitu, joka valmistetaan 70% kierrätyspulloista, joka on suurin määrä jota voidaan käyttää valmistuksessa. Materiaali vaimentaa tehokkaasti ääntä, ja sillä on lisäksi monia ympäristöön ja terveyteen liittyviä etuja, minkä vuoksi tuotetta käytetään myös erittäin korkeita laatustandardeja vaativissa tiloissa, kuten esimerkiksi laboratorioissa, hygienia- ja märkätiloissa.

- Tehokas: omaa todistettavasti ääntä vaimentavia ominaisuuksia (luokka A)
- Ympäristöystävällinen: valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista ja kasvikuiduista
- Kosteudenkestävä: kestää kosteutta, eikä voi sen vuoksi mädäntyä tai homehtua
- Allergiavapaa: täysin liimaton/sideaineeton, eikä siitä sen vuoksi vapaudu päästöjä tai kaasuja
- Ei vahingollisia kuituja: ei irtoa kutisevia, ärsyttäviä tai allergisoivia kuituja
- Päästöluokka M1

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Airfelt
Tuotenimike Airfelt TK
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä (koot 595x595mm, 1195x595mm tai haluttuna kokona)
Paksuus 20mm, 40mm ja 50mm
Kangas valkoinen vakiokangas tai saatavilla ilman pintakangasta
Värit valkoinen
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 hyväksytty, Oeko-tex standad 100, ISO6452:2007


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!