Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Uusi Echojazz -mallisto nyt vain meiltä

Olemme Echojazz tuotemerkin virallinen kumppani Suomen markkinoilla.

Echojazz -tuote on uusi suomen markkinoilla, jollaista ei ennestään ole ja uskomme vahvasti että tällaiselle tuotteelle on kysyntää. Echojazz akustiikkatuotteella saadaan tehtyä lähes mitä vain olette voineet ajatella. Tuotteet ovat Echoboard ja Echocoustic, joiden alla on useita erilaisia valmiita tuotteita. Lisäksi voidaan valmistaa vaivatta suunnittelijan suunnitelman mukaisia tuotteita/malleja, joita ei esitteistä löydy.
Echoboard on kaiken pohja ja ylivoimaisesti käytetyin. Echocoustic tuotteella tehdään kangaspintaisia tuotteita jos sellaisia halutaan. Tutustukaa esitteisiin, joista saatte hyvin ideoita ja huomaatte mitä kaikkea tuotteella voi luoda. Lisätietoa tuotteista sivuillemme on tulossa lähiaikoina. Kun kysymyksiä herää, tai haluatte hintatietoja tai mallikansioita tuotteista, niin olkaa yhteydessä meihin. Autamme mielellämme.

Tuotteelle on parhaillaan menossa M1 -päästöluokitus suomen markkinoille, joten tuotetta on turvallista käyttää kaikenlaisissa projekteissa. Molemmat mallistot ovat akustiikkatuotteita, jotka omaavat hyvät akustoarvot. Tuotteet on valmistettu pet muovista.

Marko Piispanen / CEO
Akustiikkapalvelut

Esite echoboard
Esite echocoustic


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet