Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Aava verhomallistomme kasvaa

Verhomallistomme on kasvanut uusilla verhomalleilla Aalto 3.1, Aalto 4.0, Aalto 4,1 ja Aalto 5,1. Näissä verhoissa on lisää vaihtoehtoja ja hieman lisää haluttuja ominaisuuksia akustoiville verhoille. Tutustu ja pyydä tarjous.

Aava mallisto koostuu pääosin Aalto verhoratkaisuista, joilla kaikilla voit erinomaisesti luoda tiloja, jotka vaimentavat tilassa olevaa ääntä ja näin rauhoittavat tilaa. Verhomme ovat testattuja ja akustomitattuja ja kaikki verhomme ovat julkisen tilan vaatimukset täyttäviä. Tarpeesta riippuen mallistosta löydät kustannustehokkaita, pimentäviä ja sisustuksellisempia ominaisuuksia / vaihtoehtoja. Verhot soveltuvat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin kuin kotitalouksiin vaimentamaan tiloja.

Akustoivat verhot ovat erityisen sopivia monenlaisiin tiloihin niiden joustavuuden vuoksi. Verhoja liikuttamalla voi tarvittaessa muokata tilaa helposti. Verhoilla voidaan loistavasti vaimentaa tilassa olevaa ääntä ja tarvittaessa helposti myös jakaa tiloja.
Verhomme toimitetaan asennusta vaille valmiina pakettina sisältäen kaikki kiskot, kiinnikkeet yms.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet