Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Tekninen esite, TDS

Osalle tuotteistamme on nyt tehty ja saatavilla Tekninen esite TDS, josta löydät tarkennettuja tietoja helpompi lukuisesti. Tekninen esite sisältää kaikki oleelliset tiedot tuotteesta ja sen ominaisuuksista. Kyseinen esite on nyt ladattavissa niiden tuotteiden kohdalta joille sellainen on nyt valmiina. Teimme esitteet Träullit Akustik puukuitutuotteillemme, sekä polyesteripohjaiselle Airfelt tuotteelle, jota käytetään paljon alakatoissa ym. Näitä tuotteita käytetään paljon julkisissa kohteissa, mutta myös jonkin verran kuluttajapuolelle.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet