Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

BAUX Puukuitulevyt nyt kauttamme Suomessa

BAUX on innovatiivinen ruotsalainen tuotemerkki, jonka kanssa olemme luoneet yhteistyösopimuksen. BAUX malliston takana on ryhmä arkkitehtejä, jotka halusivat luoda malliston joka inspiroi.

BAUX tuottaa akustisia ratkaisuja nykyaikaiseen arkkitehtuuriin ja rakennuksiin. BAUX -tuotteet täyttävät ympäristöystävälliset standardit ja on täysin kierrätettävä. BAUX puuvillalastupaneelien mallisto on muodon ja toimivuuden yhdistelmä.

BAUX edustaa kaunista luonnollista rakennetta ja tarjoaa käytännöllisiä akustisia ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, asuin-, koulu-, kampus- ja julkisiin tiloihin. BAUX -akustiset paneelit, laatat ja 3d-mallit ovat kaikki testattuja akustotuotteita ja vähentävät melua ja kaikua missä tahansa tilassa/ympäristössä.

Puuvillalastu on tunnettu ja testattu materiaali, jota arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat käyttävät koko ajan ympäri maailmaa, sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Tuotteet on rakennettu kahdesta maailman vanhimmasta rakennuksaineesta: puu ja sementti. Näiden yhdistelmä luo yllättävän käytännöllisen, vahvan ja kestävän materiaalin.

BAUX tuotteella voit rakentaa turvallisesti isojakin seinäpintoja. Tuote on täysin kierrätettävä, akustoiva, kosteustasapainoa säätelevä ja tuote omaa myös hyvät lämpöarvot.


"Uskomme, että älykkäiden rakennusmateriaalien vallankumous on juuri alkanut. Yhdistämällä perinteistä rakennusmateriaalia kuten puukuituvillaa uusien ideoiden kanssa hyödyntäen malleja suunnitteluohjelmassa, tarjoamme tuulahduksen miltä älykkäät ja toimivat rakennusmateriaalit näyttävät tulevaisuudessa. "- Fredrik Franzon, toimitusjohtaja BAUX


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet