Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkapalvelut on Abstractan virallinen kumppani Suomen markkinoilla

Abstracta ja Akustiikkapalvelut on solmineet yhteystyösopimuksen ja olemme nyt Abstracta tuotemerkin virallinen kumppani Suomen markkinoilla. Abstractan koko mallisto nyt siis kauttamme suoraan projekteihin. Abstracta kasvaa suuresti Suomen markkinoilla ja uskomme vahvasti että Abstractan laadukkaat tuotteet ovat haluttuja ja malliston tuotteilla voi rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja monenlaisiin julkisiin tiloihin. Tutustukaa sivuihin linkin kautta ja esitteisiin, niin saatte hyvin ideoita ja huomaatte kuinka paljon erilaisia tuotteita löytyy. Lisätietoa tuotteista sivuillemme on tulossa lähiaikoina.
Kun kysymyksiä herää, tai haluatte hintatietoja ym, niin olkaa yhteydessä meihin. Autamme mielellämme.

Tästä pääset Abstractan kotisivulle

Marko Piispanen / CEO
Akustiikkapalvelut


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet