Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Opetussuunnitelma ja akustiikka

Uusi Perusopetuksen opetussuunnitelma on astunut voimaan (1.8.2016). Siinä mm. akustiikan arvo tunnistetaan ja tunnustetaan oppimisympäristön ja koulutilan yhtenä tärkeänä tekijänä, johon tiloja käyttävillä tulee olla oikeus:

"Perusopetuksen tilaratkaisujen kehittämisessä, suunnittelussa, toteutuksessa ja käytössä otetaan huomioon ergonomia, ekologisuus, esteettisyys, esteettömyys ja akustiset olosuhteet sekä tilojen valaistus, sisäilman laatu, viihtyisyys, järjestys ja siisteys. Koulun tilaratkaisuilla kalusteineen, varusteineen ja välineineen on mahdollista tukea opetuksen pedagogista kehittämistä ja oppilaiden aktiivista osallistumista". (Perusopetuksen opetussuunnitelma 2014, 29.)

Akustiikkapalvelut.fi iloitsee tästä uuden opetussuunnitelman tekemästä huomiosta, jota se saa olla monelta osin tukemassa - meillekin hyvä oppimisympäristö on tärkeä asia! Haluamme tarjota sekä akustoivia, mutta samalla myös esteettisiä, ekologisia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka allergiavapaina tukevat hyvää sisäilmaa.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet