Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkapalveluiden tiimi vahvistuu

Akustiikkapalveluiden tiimi vahvistuu uudella henkilöllä. Wilhelmina Kangas on aloittanut tehtävässään nyt kesäkuun alusta ja ottaa hoitaakseen muutamia brändejä ja muita osa-alueita yrityksessämme.
Wilhelmina on koulutukseltaan ekonomi ja toimii Akustiikkapalveluissa Product Marketing Manager nimikkeen alla. Wilhelmina voi palvella yhteistyökumppaneitamme kahdella kotimaisella kielellä ja lisäksi englanniksi tarpeen mukaan. Wilhelmina on ollut mukana aiemminkin vahvoissa yrityksissä haastavissa tehtävissä.
Olemme todella iloisia saadessamme tiimiimme huikean osaajan ja iloisen persoonan.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet