Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Nordec Oy Vaasa


Tässä kohteessa käytetyt tuotteet:


Tässä hienossa kohteessa toimistotilojen avoimiin tiloihin tehtiin laadukkailla tuotteilla tyylikäs kokonaisuus ja asiakkaan palautteen mukaan ero on merkittävä. Työtiloihin laitettiin Abstractan Softline lattiasermejä rahoittamaan tilaa ja seinille avoimiin tiloihin Mollis tuotteita toivotuilla sävyillä. Ikkunaseinille Aalto 3.0 akustiikkaverhoja vaimentamaan heijastuksia ja tuomaan ilmettä ja väriä. Softline ja Mollis tuotteissa käytettiin kankaissa neutraaleja sävyjä, jotka mukautuvat hienosti tilaan. Sermit, taulut ja verhot ja niiden sävyt sopivat erinomaisesti tiloihin ja tuovat maanläheisillä sävyillään myös rauhallisuutta tilaan. Kohteeseen valitut akustotuotteet ovat 100% kierrätettäviä ja allergiavapaita.

Suunnittelu: Akustiikkapalvelut


Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet