Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Wood on Wall rimapaneeli

Wood on Wall tuote on arkkitehtien suunnittelema akustinen paneeli, jossa käytetään tarkkaan mietittyjä designpuurimoja. Se koostuu hienoimmasta viilusta mustalla MDF:llä. Rimat on kiinnitetty 100% kierrätysmuovista (PET) valmistettuun akustiseen levyyn.

Viilu ja musta MDF luovat yhdessä luonnollisen syvyyden, joka antaa ylellisen tunnelman tilassa. Kaikki puu on peräisin FSC-sertifioiduilta toimittajilta, jolloin voimme varmistaa, että ne täyttävät korkeat kestävyysvaatimukset. Wood on Wall tuotteen jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa huomioidaan kestävän kehityksen näkökulma.
Akustinen levy, johon rimat on kiinnitetty on 9 mm paksu. Levy on saatavana mustana, vaaleanharmaana ja tummanharmaana. Rimoitettu akustopaneeli luo tilaan harmonisemman ja miellyttävämmän ympäristön.

Tuote on kehitetty siten, että saat joustavan ja helpon rimaseinän asennuksen. Paneelin akustolevyssä on ulkonema toisella puolella, ja rima toisella puolella, jolloin jatkokohtaa ei näy ja tuotteen asennus on helppoa. Asennuksen yhteydessä paneeleita on helppo työstää tai ne voidaan helposti myös leikata haluttuun kokoon paikanpäällä. Asennusohjeesta löytyy tarkemmin tietoa asennuksesta.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Wood on Wall
Tuotenimike Wood on Wall rimapaneeli
Materiaali Puu, mdf ja PET polyesteri
Vakiokoko 2400X600, 2700X600, 3000x600 mm
Paksuus 22mm
Värit Esitteen mukaan
Absorptioluokka A-D
Sertifikaatit FSC


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!