Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Wood on Wall

Wood on Wall tuote on arkkitehtien suunnittelema akustinen paneeli, jossa käytetään tarkkaan mietittyjä designpuurimoja. Se koostuu hienoimmasta viilusta mustalla MDF:llä. Rimat on kiinnitetty 100% kierrätysmuovista (PET) valmistettuun akustiseen levyyn.

Viilu ja musta MDF luovat yhdessä luonnollisen syvyyden, joka antaa ylellisen tunnelman tilassa. Kaikki puu on peräisin FSC-sertifioiduilta toimittajilta, jolloin voimme varmistaa, että ne täyttävät korkeat kestävyysvaatimukset. Wood on Wall tuotteen jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa huomioidaan kestävän kehityksen näkökulma.
Akustinen levy, johon rimat on kiinnitetty on 9 mm paksu. Levy on saatavana mustana, vaaleanharmaana ja tummanharmaana. Rimoitettu akustopaneeli luo tilaan harmonisemman ja miellyttävämmän ympäristön.

Tuote on kehitetty siten, että saat joustavan ja helpon rimaseinän asennuksen. Paneelin akustolevyssä on ulkonema toisella puolella, ja rima toisella puolella, jolloin jatkokohtaa ei näy ja tuotteen asennus on helppoa. Asennuksen yhteydessä paneeleita on helppo työstää tai ne voidaan helposti myös leikata haluttuun kokoon paikanpäällä. Asennusohjeesta löytyy tarkemmin tietoa asennuksesta.
Paneeleita myydään kolmessa eri pituudessa. Pituudet ovat 2400x600x22mm, 2700x600x22mm ja 3000x600x22mm, Jokaisen riman leveys on 27mm ja rimojen välinen etäisyys 13mm. Tuotteiden mukaan on saatavilla puiset kehysrimat kaikissa paneeleiden sävyissä. Mustat kiinnitysruuvit saatavana myös kauttamme.

Akustiset paneelimme on testattu RISE-tutkimuslaitoksissa. Kun asennat akustiset paneelit suoraan seinälle, ne saavuttavat ääniluokan D, mikä parantaa jo selkeästi ääniympäristöä. Asennettaessa akustiset paneelit 45mm irti seinästä ja lisätessä panelin taakse vaimennusmateriaalia, saavutat ääniluokan A, mikä on paras ääniluokka.

Kun haluat ainutlaatuisen ja modernin rimaseinän tai katon, on Wood on Wall täydellinen valinta.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Wood on Wall
Tuotenimike Wood on Wall
Materiaali Puu, mdf ja PET polyesteri
Vakiokoko 2400X600, 2700X600, 3000x600 mm
Paksuus 22mm
Värit Esitteen mukaan
Absorbointiluokka A-D
Sertifikaatit FSC


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!