Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Agro

Träullit Agro on ääntävaimentava esim. talli/halli -ympäristöihin soveltuva sisäkattolevy.

Kuulovaurioita ei voida korjata mutta ne voidaan ehkäistä ennalta. Ihminen viettää tallissa/hallissa korkeintaan muutaman tunnin päivässä, mutta eläimet vuorokauden ympäri. Siksi äänenvaimennus on niille erittäin tärkeää. Viimekädessä vaimennus tarkoittaa vähemmän stressiä, terveempiä eläimiä sekä myös parempaa työympäristöä työntekijöille.

Träullit Agro säätää ilman suhteellista kosteutta. Raaka, kostea ja kylmä ilma tallissa altistaa laholle ja sienille, mikä on epäterveellistä sekä ihmisille että eläimille. Träullit Agro voi avoimen rakenteensa ansiosta tasata merkittävästi huoneilman suhteellista kosteutta. Levy ottaa vastaan ja luovuttaa kosteutta vaurioitumatta ja menettämättä muita ominaisuuksiaan. Sitä voidaan kutsua materiaaliksi, joka ”hengittää”.
Träullit Agro on ääntävaimentava sisäkattolevy. Myös avattava alakatto on mahdollinen. Tuotetta voidaan käyttää myös seinissä parantamaan akustiikkaa ja lämmöneristystä.

Lahon ja homesienten kestävä Träullit pärjää kemiallisesti agressiivisessa ympäristössä. Levyn korkea pH-arvo eli alkaalisuus estää laho- ja homehyökkäyksen.

Agro on M1-luokitettu tuote


Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Träullit
Tuotenimike Agro
Vakiokoko 600x1200m, 600x2400mm
Paksuus 25mm
Värit puunvalkoinen
Absorptioluokka Katso testitulokset
Paloluokitus B-s1, d0 (A2-s1, d0)
Sertifikaatit M1, EPD, CE


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!