Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Pads Ceiling

Akustiikkaa toimistoihin, julkisiin tiloihin ja koteihin.

Paranna ääniympäristöä työpaikalla tyylillä. Pads Ceiling kokoelma ei ole vain leikkisä ja tyylikäs ulkonäöltään, se pysäyttää myös ääniaallot tehokkaasti, mikä parantaa huoneen akustiikkaa. Pads Ceiling paneelit on suunniteltu ripustettavaksi katosta. Pads -tuotteilla voidaan helposti suunnitella ja rakentaa erilaisia kokonaisuuksia tyylikkäästi. Pads Ceiling on mallisto, jossa on tehokkaita ääntä vaimentavia tuotteita erilaisissa muodoissa. Muutamat malleista on saatavana myös valaistuksen kanssa. Tuotteen ydin on valmistettu 100% kierrätettyistä PET polyesterikuiduista. Tuotteet tuotetaan ilman haitallista formaldehydiä. Paneeleissa on valittavissa 100% villakangas Blazer ja Synergy -kangas, joka on 95% villaa ja 5% polyamidiä.

Investointi hyvään akustiikkaan lisää tuottavuutta ja palauttaa investoinnin takaisin lyhyessä ajassa.

Hinnasto Pads-Pricelist.pdf

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Pads
Tuotenimike Pads Ceiling
Materiaali 100% kierrätettävä
Vakiokoko Ks.hinnastosta, joka ladattavissa kuvien yllä
Paksuus 30mm
Kangas Camira Blazer ja Synergy
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka B
Paloluokitus B-s2,d0
Sertifikaatit ISO 354: 2005, ISO 11654:1997
Asennus Vaijereilla


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!