Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Huopa Villa

Huopa 100% villasta on tuote, jolla voit valmistaa lähes mitä vain. Voit leikata siitä helposti kuvioita tai kiinnittää sellaisenaan suoraan seinään. Tuote on korkealaatuinen ja toimii hyvin tilaan kuin tilaan. Huopa on kaikkia aisteja miellyttävä. Materiaalin ympärillä viihdytään ja tuote on kaunis katsella ja koskettaa. Lisäksi tuotteella on ääntä vaimentava vaikutus ja se antaa tilaan rauhallisen tunnelman.

Huopa 100% villasta on saatavana 2mm, 3mm tai 5mm paksuna ja se on valmistettu huovutetusta villasta. Tuote on käynyt läpi lämpö-, kosteus- ja mekaanisen käsittelyn. Viimeisenä työvaiheena huopa värjätään.

Minimitilausmäärä tuotteella on 2mm ja 3mm paksuudella 5m rullasta, 5mm paksuudella 3m rullasta.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Huopa
Tuotenimike Huopa Villa
Vakiokoko 2mm ja 3mm paksuudella minimitilaus 5m rullasta, 5mm paksuudella 3m rullasta
Leveydet noin 180cm rullasta
Paksuus 2mm, 3mm ja 5mm
Kangas 100% Villa
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka E
Paloluokitus Bfl-s1 (B1)
Asennus M1-liimalla


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!