Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Huopa PET

Huopa PET on tuote, jolla voit valmistaa lähes mitä vain. Voit leikata siitä helposti kuvioita tai kiinnittää sellaisenaan suoraan seinään. Tuote on korkealaatuinen ja toimii hyvin tilaan kuin tilaan. Huopa on kaikkia aisteja miellyttävä. Materiaalin ympärillä viihdytään ja tuote on kaunis katsella ja koskettaa. Lisäksi tuotteella on ääntä vaimentava vaikutus ja se antaa tilaan rauhallisen tunnelman.

Huopa PET on valmistettu 100% kierrätetyistä PET pulloista ja sitä on saatavana 1,75mm, 3mm tai 5mm paksuna. Tuotetta on saatavana myös halutessa itsekiinnittyvällä liimapinnalla, joka on valmiina tuotteen toisella puolella.Tuote on käynyt läpi lämpö-, kosteus- ja mekaanisen käsittelyn. Viimeisenä työvaiheena huopa värjätään.

Tuotetta myydään rullissa. Rullamitta riippuu tuotteen paksuudesta.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Huopa
Tuotenimike Huopa PET
Vakiokoko Myydään rullissa paksuudesta riippuen (25m, 20m, 15m)
Leveydet 2m. Itsekiinnittyvällä liimapinnalla 0,95m leveydessä
Paksuus 1,75mm, 3mm ja 5mm
Kangas 100% PET polyesteri
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka E
Paloluokitus B-s1, d0
Asennus M1-liimalla tai valmiilla itsekiinnittyvällä liimapinnalla


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!