Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Echocoustic

Echocoustic on korkealaatuinen akustiikkavaimennin, joka asennetaan seiniin ja kattoihin ilman välejä. Echocoustic -tuote on erittäin kustannustehokas, sillä sillä saavutetaan jopa sensaatiomainen 85%: n absorbointitaso. Kolmikerroksisen Echocoustic -materiaalin paksuus on 25 mm ja se koostuu 100% PET-pullomateriaalista, josta vähintään 50% kierrätettyä. Tästä syystä tuote on erittäin ekologinen.

Echocoustic -tuotteen pinta tekee vaikutuksen kauniilla huipputeknisellä huovalla, ja sitä on saatavana jopa 34 eri värissä. Echocoustic -tuotteen keskikerros antaa tuotteelle tarvittavan jäykkyyden, ja tekee tuotteesta samalla kiinnityspinnaksi soveltuvan. Ydinmateriaalin ansiosta tuotteella on erinomaiset akustiset arvot.

Echocoustic -tuotteen asennus on erittäin yksinkertaista. Valittavissa on myös kehys. Tuote vie vain vähän tilaa paksuutensa johdosta, jolloin se ei pienennä olemassa olevaa tilaa juuri lainkaan, mutta tuotteella saavutetaan kuitenkin erinomaiset akustisen tulokset.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Echojazz
Tuotenimike Echocoustic
Vakiokoko Katso tuotteet esitteestä
Paksuus 25mm
Kangas Huopaa
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!