Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Echoboard

Echoboard on korkealaatuinen akustiikkavaimennin. Echoboard -tuotteet ovat mittatarkkoja ja niiden laadukas pinta tekee vaikutuksen. Echoboard mahdollistaa yksilöllisten ja räätälöityjen ratkaisujen toteuttamisen muokkautuvien ominaisuuksiensa sekä laajan värivalikoimansa vuoksi.

Echoboard tuotteen asennus on erittäin yksinkertaista. Jokaiselle tuotteelle on olemassa omat, yksinkertaiset asennusohjeet. Tuotteen akustoarvot ovat ihanteelliset sen kokoon nähden, sillä tuote ei juurikaan pienennä olemassa olevaa tilaa, mutta se toimii silti tehokkaana akustotuotteena.
Echoboard on myös suora vastaus ekologisen ja taloudellisen kestävyyden vaatimuksiin.

Lähettäessäsi meille suunnitelmasi DWG -versiona, me valmistamme raakalevystä suunnitelmasi mukaisen tuotteen. Apunasi on tehtaallemme myös tuotesuunnittelijoiden ja arkkitehtien tiimi, joka tarvittaessa tukee ja neuvoo sinua.
Konsultointipalvelut sisältävät muun muassa:
-Räätälöidyt vaakakattoelementit missä tahansa muodossa ja pinnan kuviointien osalta
-Kuvioinnit, jotka on pikselöity rei'ittämällä akustisiin tilanjakajiin tai integroituihin välilevy- ja seinäelementteihin
-Moniuloitteisten levyjen digitaalisen suunnittelun ja valmistuksen mallien mukaan

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Echojazz
Tuotenimike Echoboard
Vakiokoko Katso tuotteet esitteestä
Paksuus 12mm ja 24mm
Kangas Ei kangaspintaa
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka A (24mm), B (12mm)
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!