Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Carl Acoustic Floor

Carl -akustiikkamatot koostuu kahdesta mallistosta, jotka ovat Carl ja Carl Stripe. Carl -akustiikkamatto julkisiin ja yksityisiin ympäristöihin on hyvä valinta tilan tunnelman luomiseen. Carl -akustiikkamaton avulla luot erityyppisiä kokonaisuuksia ja kuvioita riippuen siitä, millä tavalla levyt halutaan asentaa. Carl akustiikkamatto vaimentavaa erinomaisesti tiloissa syntyvää kopinaa ja muutakin ääntä. Carl on upea ja kestävä tuote.

Laatu, väri/kuvio, puhdistus/kuluminen muodostavat matolle kolme tärkeää valintakriteeriä. Carl -akustiikkamatosta on saatavana kaksi erilaista kuviovaihtoehtoa, joissa molemmissa on laaja värivalikoima. Tekstiililaatat ovat kulutusluokkaa 33 ja laatuluokitus on 5, jolloin se soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin.

Carl -akustiikkamattolaatat, jotka ovat kokoa 50 × 50cm, voidaan helposti korvata uudella mattolaatalla, jos jokin vahinko / onnettomuus tapahtuu etkä esimerkiksi saa siitä tahraa pois. Näin ei tarvitse vaihtaa koko lattiaa ja säästät aikaa ja rahaa.

Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!