Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Acoustic Pulp

100% biopohjainen Acoustic Pulp -paneeli on ensimmäinen maailmassa, joka yhdistää tinkimättömästi äänenvaimennuksen, turvallisuuden ja moderniin esteettisyyden. Vaaraton meille ja ympäristölle. Se ei ole pelkkä lyhytaikainen akustinen vallankumous.

Viime vuosisadan aikana fossiilisista materiaaleista on tullut normi ja standardi sisustus- ja rakennusteollisuuden akustisille tuotteille. On aika uudenlaisille materiaaleille. Tarvittiin yksi, joka rikkoo muotin ja vie meitä pidemmälle kuin mitä markkinat uskovat. Tämä on mahdollista tuotteiden kestävyyden kannalta myös akustisilla tuotteilla.

BAUX Acoustic Pulp on valmistettu ruotsalaisesta kuusesta ja männystä, puhdistetusta vedestä, GMO vapaista vehnäleseistä, perunatärkkelyksestä, kasviperäisestä vahasta ja sitrushedelmien kuorista. Tuote on täysin kemikaalivapaa.Aloitimme taittopaperilla. Useiden viikkojen ajan muotoilimme monien erilaisten origami- ja arkkitehtuurilla inspiroitujen linjojen ja muotojen kanssa, kunnes löysimme joukon yksinkertaisia ​​malleja. Mallit sopivat yhteen esteettisten ja akustisten arvojen kanssa.

Maalin lisääminen olisi vaarantanut näkemyksemme luoda 100-prosenttinen biopohjainen tuote. Sen sijaan Acoustic Pulp -valmisteen väri saavutetaan käyttämällä erilaisia ​​vehnäleseitä -0, 5 ja 30%. Yhdessä kolmen origami -mallin kanssa on yhdeksän värikuvioyhdistelmää ja loputtomat mahdollisuudet sekoittaa, sovittaa ja harmonisoida eri malleja. Tuotteen lopullinen vaikutus on luonnetta ja väriä koskeva orgaaninen kokonaisuus ja kaikki tämä täysin ilman kemikaaleja.

Saavuttaakseen paremman äänenvaimennuksen ja kestävyyden tuotteessa, mutta samalla säilyttäen tuotteen keveyden, ja vähäisen materiaalikäytön, lainasimme alunperin mehiläisten keksimää kuusikulmaista hunajakennorakennetta. Samaa rakennetta käytetään myös ilmailu- ja avaruusteollisuudessa.

Kuivattu ja sileä pinta on nano-rei'itetty käyttäen lasertekniikkaa. Näin saavutetaan parempi äänenvaimennus. Patentoitu, 100% biopohjainen materiaali vie selluloosamateriaalien akustiset ominaisuudet uudelle tasolle.

100% biopohjainen
100% kierrätettävä
100% biohajoava
0% jätettä
Biomimicry suunniteltu
Kevyt
Kestävä
Palonkestävä
Vettä hylkivä
Vehnästä valmistetut värit
Laser parannettu äänen absorptio

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja BAUX
Tuotenimike Acoustic Pulp
Materiaali Selluloosamassa
Vakiokoko 500x1000mm, paino noin 1,2 kg /paneeli
Paksuus 20mm
Värit Wheat05%
Absorptioluokka D
Paloluokitus D-s2-d0
Sertifikaatit FSC ja PEFC, ISO9001, ISO14001 ja ISO 50001, LEED compliant
Asennus Liima


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!