Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Acoustic Felt

The BAUX Acoustic Felt -mallisto koostuu 9 erikokoisesta sermistä ja tilanjakajasta. Tuote on suunniteltu toimimaan yksittäin tai yhdessä, palvelemaan hyvin erilaisia akustisia tarpeita. Tuotteella on täysin liimaton tuotantoprosessi.Suunnittelussa on haluttu varmistaa, että tuotteen elinkaaren jokainen vaihe aiheuttaa mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Suunnittelusta ja tuotannosta käyttöön ja kierrätykseen.

Monikäyttöinen ja helppo asentaa
Tarpeettoman tuotannon minimoimiseksi ja valmistusprosessin virtaviivaistamiseksi BAUX vähensi asennus- ja kiinnitysjärjestelmän neljään standardoituun ja huolellisesti suunniteltuun kappaleeseen. 100% kierrätettävästä metallista ja 100% kierrätetystä muovista valmistetut kappaleet toimivat kaikkiin BAUX Acoustic Felt -malliston tuotteisiin. Tuote on vaivaton asentaa ja helppo siirtää tarvittaessa.

”Tuote sopii kaiken tyyppisiin tiloihin. Sen monipuolisuus ja yksinkertainen asennus mahdollistavat parhaan mahdollisen ääniympäristön luomisen. BAUX Acoustic Felt toimii katossa lattialla tai pöytään kiinnitettynä”, toteaa BAUX:n perustaja Fredrik Franzon.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja BAUX
Tuotenimike Acoustic Felt
Materiaali Kierrätys-PET
Vakiokoko 9 kokoa kts. tarkemmin esitteestä
Paksuus 36mm
Värit Light Grey, Grey, Dark Grey, Khaki, Coral Red, Jade Green


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!