Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Acoustic Felt

BAUX Acoustic Felt on innovatiivinen ekologinen ja liimaton huopatuote. BAUX Acoustic Felt valmistetaan kierrätetyistä tekstiiliteollisuuden ylijäämäpaloista yhdistettynä polyesterikuituun, joka antaa materiaalille sen uniikin rakenteen. BAUX ja Form Us With Love:n suunnitteluyhteistyössä valmistettu tuote BAUX Acoustic Felt lanseerattiin kesäkuussa 2021. 

The BAUX Acoustic Felt -mallisto koostuu 9 erikokoisesta sermistä ja tilanjakajasta. Tuote on suunniteltu toimimaan yksittäin tai yhdessä, palvelemaan hyvin erilaisia akustisia tarpeita. Täysin liimattomassa tuotantoprosessissa käytetään 100% jäljitettäviä tekstiiliteollisuuden ylijäämäkuituja.

Suunnittelussa on haluttu varmistaa, että tuotteen elinkaaren jokainen vaihe aiheuttaa mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Suunnittelusta ja tuotannosta käyttöön ja kierrätykseen.

Sen sijaan, että valmistukseen tuotettaisiin uusia muovimateriaaleja BAUX valmistaa akustisen huovan tekstiiliteollisuuden ylijäämäpaloista yhteistyössä tunnetun ruotsalaisen tekstiilivalmistajan Ludvig Svenssonin kanssa. Ajatuksena on säästää resursseja hyödyntämällä jo valmistettujen tuotteiden jätettä ja soveltamalla sitä uusiin tuotteisiin.Ympäristöystävällisen valmistusprosessin ansiosta Baux Acoustic Felt ei aiheuta ylimääräistä lisäpainetta teollisuudelle.

”BAUX Acoustic Felt on ollut tutkassamme toisesta päivästä lähtien. Materiaalilla on erinomaiset imukykyominaisuudet, se on ympäristön kannalta kestävä, esteettisesti lämmin ja houkutteleva. Jos aiomme tehdä tuotteita lainkaan, niiden on oltava todiste tulevaisuudesta.”, kommentoi Form Us With Love ja BAUX:n perustaja John Löfgren

Monikäyttöinen ja helppo asentaa
Tarpeettoman tuotannon minimoimiseksi ja valmistusprosessin virtaviivaistamiseksi BAUX vähensi asennus- ja kiinnitysjärjestelmän neljään standardoituun ja huolellisesti suunniteltuun kappaleeseen. 100% kierrätettävästä metallista ja 100% kierrätetystä muovista valmistetut kappaleet toimivat kaikkiin BAUX Acoustic Felt -malliston tuotteisiin. Tuote on vaivaton asentaa ja helppo siirtää tarvittaessa.

”Tuote sopii kaiken tyyppisiin tiloihin. Sen monipuolisuus ja yksinkertainen asennus mahdollistavat parhaan mahdollisen ääniympäristön luomisen. BAUX Acoustic Felt toimii katossa lattialla tai pöytään kiinnitettynä”, toteaa BAUX:n perustaja Fredrik Franzon.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja BAUX
Tuotenimike Acoustic Felt
Materiaali Kierrätystekstiili/polyesteri
Vakiokoko 9 kokoa kts. tarkemmin esitteestä
Paksuus 36mm
Värit White Mix, Grey Mix, Black Mix


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!