Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Stilla

Stilla on sileäpintainen seinä- ja kattovaimennin ilman pintakangasta. Tuotteen pinta on lämmöllä tasaiseksi käsitelty pinta. Stilla -akustiikkalevyllä saa luotua kustannustehokkaan ja helposti asennettavan ratkaisun akustoinnin parantamiseksi. Stilla on yksinkertainen ja helppo sijoittaa. Tuote kiinnitetään liimalla tai tarralla. Levyn väri on musta, harmaa tai valkoinen. Saatavilla olevat paksuudet 30mm tai 50mm, valkoinen ainoastaan 50mm. Tuotteet asennetaan kappaleittain tasaisin välein halutulla tavalla tilan mahdollisuuksien mukaan.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Stilla
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 30mm ja 50mm (valkoisena vain 50mm)
Kangas Ilman kangasta, lämmitetty sileä pinta
Värit harmaa, musta ja valkoinen
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!