Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Stilla

Stilla -akustiikkatuote on yksinkertainen ja helppo sijoittaa. Tuote kiinnitetään kahdella metallikiinnikkeellä, joihin tarvitset 4 ruuvia.
Niillä saa luotua kustannustehokkaan ja helposti asennettavan ratkaisun akustoinnin parantamiseksi. Toimii erinomaisesti urheilu- ja varastotiloissa. Tuotteen avulla parannat helposti tilan akustiikkaa ilman, että olemassa olevaa tekniikkaa, kuten ilmastointeja, johtovetoja, valaisimia yms. tarvitsee muuttaa. Absorbentit asennetaan kappaleittain tasaisin välein.
Stilla-tuotteen pinnassa on Nonwoven vakiokangas, tai vaihtoehtoisesti pinta vain lämmitetään tasaiseksi. Polyesterilevyn reunat ovat avoimia.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Stilla
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas valkoinen nonwoven vakiokangas tai lämmitetty tasainen pinta
Värit valkoinen
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!