Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Stilla

Stilla on sileäpintainen seinä- ja kattovaimennin ilman pintakangasta. Stilla -akustiikkalevyllä saa luotua kustannustehokkaan ja helposti asennettavan ratkaisun akustoinnin parantamiseksi. Stilla -akustiikkatuote on yksinkertainen ja helppo sijoittaa. Tuote kiinnitetään liimalla tai tarralla. Levyn väri on musta, harmaa tai valkoinen. Saatavilla olevat paksuudet 30mm tai 50mm, valkoinen ainoastaan 50mm.

Toimii erinomaisesti urheilu- ja varastotiloissa. Tuotteen avulla parannat helposti tilan akustiikkaa ilman, että olemassa olevaa tekniikkaa, kuten ilmastointeja, johtovetoja, valaisimia yms. tarvitsee muuttaa. Absorbentit asennetaan kappaleittain tasaisin välein. Stilla-tuotteen pinnassa on Nonwoven vakiokangas, tai vaihtoehtoisesti pinta vain lämmitetään tasaiseksi. Polyesterilevyn reunat ovat avoimia.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Stilla
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 30mm ja 50mm (valkoisena vain 50mm)
Kangas Ilman kangasta, lämmitetty sileä pinta
Värit harmaa, musta ja valkoinen
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!