Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Print

Print -ääniabsorbentin rajoituksena on ainoastaan mielikuvitus. Valitse kuva omista kuvistasi tai suunnittele vaikka kokonainen kuvateema tilaan. Print -tuotteella voit luoda tilaan erilaisia teemoja ja tunnelmia. Tuotteen kehys on mattapintainen, jolloin siihen ei jää sormenjälkiä. Tuotteen saa myös ilman kehystä, jolloin kuvan pintakangas kääntyy reunoille ja kuvan taakse. Jos sinulta ei löydy omaa kuvamateriaalia, autamme sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan kuvamateriaalin. Kuvan laadun on oltava hyvä. Resoluutio vähintään 300 dpi.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Print
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas Erikoiskangas kuvapintaa varten
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!