Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Platz

Platz on tehokas ja tyylikäs tapa parantaa akustiikkaa. Platz -tuotteessa yhdistyvät käytännölliset ominaisuudet loistavalla tavalla, koska tuote on valmistettu toimimaan akustoivana ilmoitustauluna. Parasta on asentaa tuote seinälle puhekorkeudelle, jolloin se toimii tehokkaasti.
Tuotteen kehykset on saatavilla kaikissa RAL väreissä. Vakiona käytetään yleisimmin valkoista ja mustaa. Tuotteen kehys on mattapintainen, jolloin siihen ei jää sormenjälkiä.Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Platz
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas Gabriel Hush, Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!