Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Lina

Bryndís Bolladóttir on tekstiilitaiteilija ja suunnittelija, joka johtaa akustisten diffuserien tuotanto-studiota Reykjavikissa, Islannissa. Hänen tuotoksissaan yhdistyvät upeasti arkkitehtuuri, muotoilu ja taide, jotka tekevät tuotteista sekä visuaalisia että toiminnallisia. Bryndiksen tuotteet ovat myös vuorovaikuetteisia, sillä ne antavat mahdollisuuden luovalle ja yksilölliselle sommittelulle erilaisten asetelmien ja tilataideteoksien luomisessa. Akustoivia tuotteita ilmentävät laadukkuus, esteettisyys ja leikillisyys.

Bryndís Bolladóttir on voittanut useita suunnittelupalkintoja, ja hänen tuotteitaan on ollut esillä ja myynnissä Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Suomessa.

LINA Wall, LINA Cylinder ja LINA Mosaic tuotteet ovat seinälle tai kattoon asennattavia muodoltaan puolisylinterimäisiä ääniabsorbenttejä ja diffusereitä. Tuotteen pituus on 120 cm tai 240cm ja yksittäisen sylinterin leveys on 20 cm.

Lataa esite niin saat tarkempaa tietoa ja kuvia Wall, Cylinder ja Mosaic malleista.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Lina
Vakiokoko 20x120cm, 20x240cm
Paksuus 12
Kangas Villakangas
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka B
Sertifikaatit EN ISO 11654:1997


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!