Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Kula

Bryndís Bolladóttir on tekstiilitaiteilija ja suunnittelija, joka johtaa akustisten diffuserien tuotanto-studiota Reykjavikissa, Islannissa. Hänen tuotoksissaan yhdistyvät upeasti arkkitehtuuri, muotoilu ja taide, jotka tekevät tuotteista sekä visuaalisia että toiminnallisia. Bryndiksen tuotteet ovat myös vuorovaikuetteisia, sillä ne antavat mahdollisuuden luovalle ja yksilölliselle sommittelulle erilaisten asetelmien ja tilataideteoksien luomisessa. Akustoivia tuotteita ilmentävät laadukkuus, esteettisyys ja leikillisyys.Bryndís Bolladóttir on voittanut useita suunnittelupalkintoja, ja hänen tuotteitaan on ollut esillä ja myynnissä Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Suomessa. Bryndiksen yksi tunnetuimmista tuotteista on KULA -kokoelma, jota on käytetty paljon sekä julkisten että yksityisten tilojen akustoivana taiteellisena elementtinä.

KULA, KULA Cluster 2 ja KULA Cluster 4 ääniabsorbentit ja diffuserit ovat Islantilaisen tekstiilimuotoilijan ja taiteiljan Bryndis Bolladottirin luoma valikoima tuotteita, joiden avulla parannat sisustuksellisesti tilan äänimaailmaa.

Lataa esite niin saat tarkempaa tietoa ja kuvia Cluster malleista.Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Kula
Vakiokoko 20cm, 30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 80cm, 100cm
Paksuus 12-30 cm koosta riippuen
Kangas Villakangas
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka A
Sertifikaatit EN ISO 11654:1997


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!