Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Hexagon

Hexagon on seinänvaimennin, jolla voit muodostaa halutunlaisia kokonaisuuksia ja kuvioita eri väreissä. Tuotteen saa kangaspinta käännettynä tuotteen taakse tai avoreunalla. Tuotetta on saatavilla kahdella eri paksuudella, jotka ovat 50mm ja 30mm. Hexagon vaimentaa tehokkaaasti ääntä tilassa ja tuo näin hyvää akustiikkaa kohdennetusti haluttuihin paikkoihin. Hexagon toimii erinomaisesti samalla myös tyylikkäänä sisustuselementtinä. Tuotteen akustoluokka on A. Asennus seinälle on helppoa valmiiden kiinnikkeiden avulla.
Hexagon sopii useisiin erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin, päiväkoteihin ym.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Hexagon
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 30mm ja 50mm
Kangas Gabriel Hush, Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!