Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Globus

Globus tuotteen avulla voit kohdentaa äänenvaimennuksen sinne missä sitä eniten tarvitaan. Tuote sopii hyvin sekä seinälle että kattoon. Tuotteen saa myös halutessaan valoilla kattoon asennettavissa malleissa. Kattoon asennettavat mallit on helppo säätää vaijereilla haluttuun korkeuteen. Globus -tuotetta käytetään pääsääntöisesti konttoreissa, kouluissa ja päiväkodeissa tuomaan hyvää akustiikkaa kohdennetusti haluttuihin paikkoihin. Globus toimii erinomaisesti samalla myös tyylikkäänä sisustuselementtinä niin seinällä kuin katossa.


Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Globus
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas Gabriel Hush, Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!