Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Frii

Frii on erinomainen kattovaimennin, jonka voi asentaa suoraan vaikka alaslasketun kattojärjestelmän listaan tai vaijereilla kattoon. Lisäksi tuotteita voi asentaa useampia päällekkäin ns. henkarikiinnikkeillä. Tuote on asennettavissa siten että se ei häiritse katossa olevaa tekniikkaa.
Frii vaimentaa tehokkaaasti ääntä tilassa ja tuo näin hyvää akustiikkaa haluttuihin paikkoihin. Tuotteen akustoluokka on A. Tuotteen saa kangaspinnalla ympäriverhoiltuna tai vain molemmin puolin pinta verhoiltuna siten, että tuote on avoreunalla. Asennus on helppoa.
Free sopii useisiin erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin, päiväkoteihin ym.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Frii
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas Gabriel Hush, Mica ja Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!