Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Endless Print

Endless Print on valokuvataulu alumiinikehyksellä. Kun haluat koristella tilaa suuremmilla kuvilla, joissa ei ole jatkokohtia, valintasi on Endless. Tuotteen ydinmateriaali on polyesteri, joka on valmistettu 100% kierrätyspulloista. Yksi Endless -tuotteen etu on, että kuva voidaan halutessa vaihtaa samaan kehykseen. Alumiinikehys ja äänenvaimennuslevyt säästyvät.

Endless Print valmistetaan tarpeen ja tilan mukaan. Korkeusmitta on max 3m, mutta leveys kuten nimikin kertoo on rajaton ilman saumoja. Kaikki akustolevyt ovat 35mm paksuja hyvän äänenvaimennuksen saavuttamiseksi (akustoluokka A). Alumiinikehyksellä ja kiinnikkeiden kanssa paksuus on 40mm. Tuotteen taustalevynä on M1 luokitettu polyesterilevy.Endless kuvapinnalla rajoituksena on ainoastaan mielikuvitus. Luo halutunlainen akustoelementti tilaan. Käytä omia kuviasi. Suosittelemme kuvanlaadun resoluutioksi vähintään 100 dpi. (mittakaava 1:1). Tuotteen pinnan saa myös halutussa värissä. Endless tuotteessa kuvapinnan saa saumattomana pikällekkin matkalle ja lähes koossa kuin koossa. Tuote on myös liimaton, joten se on täysin allergiavapaa.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Endless Print
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 45mm
Kangas Erikoiskangas kuvapintaa varten
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!