Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Endless

Endless kuvapinnalla rajoituksena on ainoastaan mielikuvitus. Luo halutunlainen akustoelementti tilaan. Tuotteen pinnan saa myös halutussa värissä. Endless tuotteessa kuvapinnan saa saumattomana pikällekkin matkalle ja lähes koossa kuin koossa. Tuotteessa on alumiinikehys. Yksi Endless tuotteen etu on, että kuvaa voidaan muuttaa tulevaisuudessa samaan kehykseen. Tuotteessa käytetty vaimennusmateriaali on 100% kierrätymateriaalista valmistettua polyesterikuitua. Tuote on myös liimaton, joten se on täysin allergiavapaa.

Tuotetta käytetty mm. kohteissa:

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Endless
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 45mm
Kangas Erikoiskangas kuvapintaa varten
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!