Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Edge

Edge on uudenlainen seinänvaimennin, jolla voi rakentaa ainutlaatuisia kuvioita eri väreissä ja eri tekstiileillä muodostaen halutunlaisen kokonaisuuden. Edge vaimentaa tehokkaaasti ääntä tilassa ja tuo näin hyvää akustiikkaa kohdennetusti haluttuihin paikkoihin. Edge toimii erinomaisesti samalla myös tyylikkäänä sisustuselementtinä. Tuotteen akustoluokka on A. Tuotteen saa kangaspinta käännettynä tuotteen taakse tai avoreunalla. Asennus seinälle on helppoa valmiiden kiinnikkeiden avulla.
Edge sopii useisiin erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin, päiväkoteihin ym.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Edge
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 50mm
Kangas Gabriel Hush, Mica ja Blazer Lite, Casamance Addict ja Arthur`s Seat , Camira Blazer ja Synergy, Gabriel Europost 2 ja Xpress, sekä Orient Occident Valore
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit M1 Luokitettu


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!