Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Art Print

Art Print tuotteella voit saada haluttuja kuvia akustoivaan pintaan kanttisena tai pyöreänä. Art Print tuotteen reuna on laserleikattu, jolloin tuote ei tarvitse kehystä. Tuote on 100% kierrätymateriaalista valmistettua polyesterikuitua. Tuote on myös liimaton, joten se on täysin allergiavapaa.
Print on paksuudeltaan 35mm paksu ja siinä on valmiina piilokiinnitys. Asennus on nopeaa ja vaivatonta. Kun kuvia on useampi tai kuva jatkuu toiseen tauluun, voit laittaa tuotteen joko puskuun tai pienellä välillä. Valitse motiivit omista kuvistasi tai vaikkapa kokonainen kuvateema.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja Akustik
Tuotenimike Art Print
Materiaali Allergiavapaa polyesterikuitulevy
Vakiokoko Katso esitteestä
Paksuus 35mm
Kangas Erikoiskangas
Absorptioluokka A
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!