Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

AAVA Wall

AAVA Wall akustiikkatuotteet valmistetaan Ruotsissa ja ne kudotaan 100% villasta. Tuotteet edustavat skandinaavista tyyliä ja niiden kehittelyssä ymmärretään Pohjoismaisen rakentamisen ja tilojen haasteet. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja puhtaita luonnontuotteita, joihin 100% villa luo erinomaiset ja ainutlaatuiset ominaisuutensa niin tuotteen puhtauden, toimivuuden, monipuolisuuden akustointikyvyn kuin esteettisyydenkin näkökulmasta. Joustava, villahuovutettu kangas vaimentaa ääntä tehokkaasti ja sopii erilaisiin tiloihin, kuten ruokala- ja toimistotiloihin, suuriin saleihin, hiljaisiin huoneisiin, auloihin ja konferenssitiloihin - mutta myös yksityiskoteihin. Ruotsin teknisen tutkimuslaitoksen tekemät testit ovat todenneet tuotteen toimivan erinomaisena absorbenttina sekä korkeissa että matalissa taajuuksissa.

AAVA Wall akustisten laatukriteerien lisäksi tuotteen kehittelyssä painotetaan sen esteettisiä ominaisuuksia: materiaali, muotoilu, monipuolinen väriskaala ja värien yhdistämismahdollisuudet mahdollistavat monipuolisten ja yksilöllisten akustiikkaympäristöjen suunnittelun.

AAVA Wall -akustiikkatuotteet eivät sisällä kemikaaleja. Valmistus- ja viimeistelyprosessissa 100% villa prosessoidaan veden kanssa. Materiaali on siten erittäin puhdas, ekologinen ja täysin kierrätettävä.

MALLIT:

Wall Compact on vapaasti riippuva, ääntä absorboiva villaneulos. Wall Compact on pinnaltaan sileän tasainen.

Wall Flexi on vapaasti riippuva, ääntä absorboiva villaneulos, jossa on harva kohoraidoitus molemmilla puolilla ja sen värityksen voit suunnitella itse tiloihin ja tarpeisiin sopivaksi.

Wall Single on vapaasti riippuva, ääntä absorboiva villaneulos, jossa on tiheämpi kohoraidoitus toisella puolella ja sen värityksen voit suunnitella itse tiloihin ja tarpeisiin sopivaksi.

Wall Double on vapaasti riippuva ääntä absorboiva villaneulos, jossa on tiheämpi kohoraidoitus molemmilla puolilla ja sen värityksen voit suunnitella itse tiloihin ja tarpeisiin sopivaksi.
Tuotteen molemmin puolin villa on poimutettu kauniisti, mikä lisää tuotteen esteettistä arvoa sisustuksellisena elementtinä.

Wall tuotteiden ripustaminen tapahtuu paneeliverhotyyppisesti normaaliin paneeliverho kiskoon. Verhotyyppisellä asennuksella luot nopeasti ja helposti suurempaakin akustoivaa pintaa. AAVA Wall -tuotteet toimivat moderneina akustoivina verhoina, toiminnallisina tilanjakajina avoimissa tiloissa tai seinille ripustettuina akustoivina sisustuselementteinä.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AAVA
Tuotenimike AAVA Wall
Vakiokoko 600mm ja 900mm leveänä
Paksuus 5mm
Kangas 100% villakangas, paino 1500 - 2200g/m2 riippuen mallista
Värit Värikartan ja halutun kuvioinnin mukaan
Absorbointiluokka B
Paloluokitus EN 13501-1


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!