Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Seinän akustointi

Akustoinnin tehtävänä on tasapainottaa ääntä heijastavien pintojen toimintaa ja ohjata ääniaaltojen heijastusta siten, että kovan pinnan vastapuolelle asettuu aina ääntä absorboivaa pintaa. Seinille sijoitettavat akustiikkaratkaisut jättävät lattiapinnan avoimeksi ja vaikuttavat näin siisteyteen ja esteettömyyteen. Parhaimmillaan seinille sijoitettavat akustiikkaratkaisut ovat toiminnallisia sisustuselementtejä: ne tuovat tilaan akustiikkaominaisuuksiensa lisäksi tunnelmaa, yksilöllisyyttä tai kiinnityspintaa – tai näitä kaikkia!

Seinien akustiikkaratkaisut voivat olla tasaisia pintoja, kuvioituja pintoja, monimuotoisia kappaleita tai jopa kolmiulotteisia pintoja. Ne voivat myös toimia yhtälailla julkisten aulatilojen ja ruokaloiden kuin yksityiskotienkin sommiteltuina tilataideteoksina, kolmiulotteisina kollaaseina tai ilmentää tilan ominaisuuksia akustisina kuvatauluina. Esimerkiksi oppimistilojen (luokka, käytävät tai yleiset tilat) seinäpinnoille voidaan luoda oppimistilaa ilmentäviä kuvia (esim. maailmankartat, aakkostaulut, kotiseudun kasvit jne.) lattiapintaa säästäen. Seiniin kiinnitettävät akustiikkaelementit ovat oivallisia myös kerrostalojen rappukäytävissä, joissa niitä on hyödynnetty entistä enemmän akustoivina kuvatauluina tai kiinnityspintoina.

Linkit

Seinän akustointi - Myytävät tuotteet

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet