Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Lattian akustointi

Tilan akustiikkaa voi parantaa merkittävästi lattiaan suunnatuilla akustiikkaratkaisuilla, jolloin tilan akustoimisen lisäksi äänen siirtyminen ehkäistään tehokkaasti myös tilan alapuolella tai vierellä sijaitseviin tiloihin. Esimerkiksi askelääniä, kalusteiden siirtelystä johtuvia ääniä tai ilmaääniä, joilla tarkoitetaan huoneen yleisiä ääniä, voidaan tehokkaasti vaimentaa monin erilaisin keinoin.

Lattialle tai kalusteisiin asetettavat ääniabsorbentit eivät vie tilaa seiniltä, mutta ne voivat tarvittaessa tuoda lisää kiinnityspintaa. Lattialle sijoitettavat akustiikkaratkaisut lisäävät mm. leikki- ja oppimistiloissa käyttäjämukavuutta tilanteissa, joissa toimintaympäristönä on lattia. Lattialle asetettavat akustiikkaratkaisut tuovat tilaan helposti muunneltavia ja siirreltäviä elementtejä – tyylikkyttä ja toiminnallisuutta unohtamatta.

Linkit

Lattian akustointi - Myytävät tuotteet

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet